Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці /  Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)

Застосовуючи великі сили поліції, 1 жовтня у центрі Вінниці правоохоронці під час передачі коштів затримали одного із підозрюваних у вимаганні. Зловмисник вспів отримати від вінничанина лише 25 тисяч гривень.

Застосовуючи великі сили поліції, 1 жовтня майже у центрі Вінниці правоохоронці під час передачі коштів затримали одного із підозрюваних у вимаганні. Зловмисник встиг отримати від вінничанина лише 25 тисяч гривень. Затримання відбувалося поблизу банківської установи на проспекті Коцюбинського.

Як повідомляють у відділі поліції ГУНП у Вінницькій області, до операції залучалися співробітники управління стратегічних розслідувань обласного главку, слідчого управління та КОРДу. Відомо, що до вимагання причетна група людей.

Кримінальне провадження відкрито за фактом вимагання (за ч.2 ст.189 КК України) у вінницького підприємця грошей в сумі 5 тисяч доларів. Фактично передав він лише тисячу одному з представників групи вимагачів, якого і затримано. Слідчі дії з документування злочинної діяльності «колег по цеху» затриманого тривають.

Наразі у поліції не розголошують деталі, зокрема щодо кількості членів угруповання. Якщо вину підозрюваних з часом доведуть, то їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Проте раніше у Вінниці після затримання підозрюваних у вимаганні дійти до вироку, який би передбачав реальне позбавлення волі, не вдавалося.   
 

Новини Вінниці /  Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці /  Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці /  Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці /  Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці /  Вінницькі поліцейські затримали підозрюваного у вимаганні коштів з підприємця (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

1 жовтня, 2019