Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі

Традиційно до новорічних свят поліцейські їдуть з подарунками до тих діток, які найбільше потребують тепла і уваги. В Ситківецькій спеціальній школі, що у Гайсинському районі, правоохоронці розгорнули поліцейське містечко з цікавими локаціями, де діти змогли познайомитися та спробувати себе у ролі поліцейських різних служб.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку, з дітьми поспілкувався та розповів про роботу підрозділів поліції начальник ГУНП Іван Іщенко.

Крім традиційних смаколиків, поліцейські привезли спортивний інвентар та відеопроектор. Діти щиро раділи гостям у погонах, що вже стали для них друзями, приміряли  амуніцію та вивчали поліцейські автомобілі.

Директор школи Михайло Гуцаленко розповів, що у  спеціалізованому закладі виховуються діти, які потребують особливого піклування з боку дорослих – з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Частина дітей, втративши батьків, знайшли тут родинне тепло і піклування. Наразі тут проживають і навчаються 108 вихованців. За його словами,  дітям надзвичайно важливе спілкування з правоохоронцями, які є тут частими гостями – проводять з ними виховну роботу на правову тематику, доносять корисну інформацію з безпечної поведінки. 

Керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко розповів, що напередодні Нового року поліцейські відвідають усі підшефні освітні заклади, аби подарувати дітям свято.

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували свято для вихованців Ситківецької спеціальної школи у Гайсинському районі
Макс Мельник

19 грудня, 2021