Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід

Головний поліцейський Вінниччини Іван Іщенко провів для дітей ранкову зарядку та разом з колегами продемонстрував роботу різних підрозділів.

Головний поліцейський Вінниччини Іван Іщенко провів для дітей ранкову зарядку та разом з колегами продемонстрував роботу  різних підрозділів.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, діти із задоволенням зарядилися енергією під час  руханки, а потім  на них чекало багато сюрпризів. Вони спостерігали за виконанням команд службовою собакою Доріс, яка затримувала умовного злочинця та шукала заборонені речовини.

Вибухотехніки продемонстрували знешкодження вибухового пристрою за допомогою спеціального обладнання для розмінування території та небезпечних предметів. Дітям пояснили, яку небезпеку несуть боєприпаси і що робити, якщо вони знайдуть такі речі. 

Особливою популярністю у дітей користувалася локація, на якій ювенальні поліцейські влаштували для них цікаві вікторини на правову тематику, провели майстер-клас з аквагриму та влаштували конкурс на найкращий малюнок про поліцейських. 

Криміналісти поділилися з ними секретами своєї роботи, разом з дітьми вони оглядали умовне місце події, проводили дактилоскопіювання.

А найбільше охочих було запрошено постріляти з пейнтбольної зброї по мішеням разом з головним поліцейським області в тирі, який розгорнули просто неба. Усі діти на святі отримали заохочувальні призи, кульки, значки та буклети з корисною інформацією.

 За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, профілактична робота з дітьми,  їх безпека та захист – одне з  головних завдань поліції. – Заохочення їх до заняття спортом, популяризація здорового способу життя допоможуть дітям у житті обрати правильні пріоритети, - переконаний керівник поліції. Відтак, такі заходи в період літнього відпочинку проводитимуться по всій області.

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські влаштували для дітей маштабний спортивний та пізнавальний захід
admin

9 липня, 2021