Вінницькі поліцейські отримали від Арсена Авакова новенькі авто

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські отримали від Арсена Авакова новенькі авто

Сьогодні, 19 грудня для вінницьких поліцейських Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков став помічником Святого Миколая, і під час робочої поїздки у Вінницю передав 14 нових автомобілів Renauit Duster.

Сьогодні, 19 грудня, для вінницьких поліцейських міністр внутрішніх справ Арсен Аваков став помічником Святого Миколая, і під час робочої поїздки у Вінницю передав 14 нових автомобілів Renauit Duster.

Про це повідомив департамент комунікації МВС України. За їх інформацією, вісім Renauit Duste отримали групи реагування патрульної поліції Жмеринського, Погребищенського, Немирівського, Хмільницького, Барського, Бершадського та Ямпільського районів. Ще три автомобілі передані поліцейським груп реагування патрульної поліції Тростянецького, Теплицького та Літинського підрозділів. Два Renailt Logan отримали дільничні офіцери поліції Вінницького районного відділу поліції.

Мікроавтобус Ford Transit Custom доставлятиме на місця вчинення правопорушень слідчо-оперативні групи новоствореного Київського відділення поліції.

Крім того, голова МВС презентував першу мотиваційну програму міністерства для рятувальників та поліцейських. 

«Підтриманий Кабінетом Міністрів та Верховною Радою, мотиваційний пакет складається з трьох ключових компонентів. Перший – підвищення заробітної плати для поліцейських та рятувальників в середньому на 30%. Другий - програми компенсації за орендоване житло. І основний компонент програми - отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу», - розповів Арсен Аваков.

За словами Арсена Аваков, для поліцейських та рятувальників буде розроблено ще дві мотиваційні програми: «Друга мотиваційна програма буде стосуватися страхування поліцейських та рятувальників. Третя - професійного росту та підвищення компетенції». 

Фото з сайту МВС України.

 

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські отримали від Арсена Авакова новенькі автоНовини Вінниці / Вінницькі поліцейські отримали від Арсена Авакова новенькі автоНовини Вінниці / Вінницькі поліцейські отримали від Арсена Авакова новенькі авто