Вінницькі поліцейські отримали допомогу від литовських друзів

Новини Вінниці / Вінницькі поліцейські отримали допомогу від литовських друзів

Весь цивілізований світ став на захист України. Наші закордонні брати та сестри допомагають армії, біженцям, цивільному населенню, усім, хто протистоїть ворогу.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, сьогодні, 3 березня, вінницькі поліцейські отримали допомогу від литовських друзів. У важкий для нашої країни час мешканці Вільнюса зібрали 30 тисяч євро та закупили захисну амуніцію, тактичне спорядження, дрони, прибори нічного бачення, медикаменти, турнікети, каримати, спальні мішки та інші необхідні речі.   

Сьогодні вінницькі поліцейські отримали допомогу від литовських друзів. У важкий для нашої країни час мешканці Вільнюса зібрали 30 тисяч євро та закупили захисну амуніцію, тактичне спорядження, дрони, прибори нічного бачення, медикаменти, турнікети, каримати, спальні мішки та інші необхідні речі.   

- Ця допомога дуже важлива для нас, - каже командир батальйону патрульної поліції «Вінниця» Руслан Гурняк. Це допоможе нам під час виконання службових завдань. Вдячні всім, хто небайдужий до долі України у час війни. 

- Дякуємо литовським браттям за підтримку. Вірте, що Україна не відступить, а переможе, -  переконаний командир роти поліції особливого призначення Олег Гончарук. 

Макс Мельник

3 березня, 2022