Вінницькі пенсіонери достроково отримуватимуть виплати за січень з 26 грудня

Новини Вінниці / Вінницькі пенсіонери достроково отримуватимуть виплати за січень з 26 грудня

Втретє в Україні «січневі» пенсії почнуть виплачувати у грудні. Відповідну постанову Кабмін оприлюднив 13 грудня. Як дізнався NaПарижі, літні люди на Вінниччині почнуть отримувати кошти орієнтовно з 26 грудня.

Втретє в Україні «січневі» пенсії почнуть виплачувати у грудні. Відповідну постанову Кабмін оприлюднив 13 грудня. Як дізнався NaПарижі, літні люди на Вінниччині почнуть отримувати кошти орієнтовно через півтора тижні.

Нагадаємо, що Рада прийняла закон, згідно з яким 25 грудня, як католицьке Різдво, вважається вихідним. Фактично відпочивати люди будуть з 23-го по 25-е. На новорічні свята українців чекають ще три вихідних дня – з 30 грудня по 1 січня включно. Далі, оскільки православне Різдво припадає на неділю, то знову ж вихідними стануть три дні – з 6-го по 8-е. Щоб люди не відчували дискомфорту через затримки пенсій, їх виплатять «достроково».

«Найближчим часом ми з’ясуємо порядок виплат та розкажемо на брифінгу про деталі. Однозначно, що до 10-12 січня Пенсійний фонд профінансує всі виплати і у повному обсязі, як через пошту, так і через банки. Листоноші почнуть ходити по домівкам з грошима для літніх людей з 26 грудня», - зазначила начальник Головного управління ПФУ у Вінницькій області Олена Корчака.

Олег ВЕРЛАН