Вінницькі патрульні затримали порушників з наркотиками у машині

Новини Вінниці /  Вінницькі патрульні затримали порушників з наркотиками у машині

Вінницькі правоохоронці, поблизу Західного автовокзалу, виявили двох чоловіків, які вживали наркотики у салоні автомобіля

Вінницькі правоохоронці, поблизу Західного автовокзалу, виявили двох чоловіків, які вживали наркотики у салоні автомобіля.

Як розповіли в ГУНП у Вінницькій області, 23 квітня у Вінниці, в момент відпрацювання виклику про грабіж, патрульні помітили автомобіль Opel Vectra, в якому сиділи двоє чоловіків. В автівці працював двигун, а водій з пасажиром вживали речовину, схожу на наркотичну.

Коли чоловіки помітили екіпаж патрульних, почали швидко "замітати" сліди злочину, однак зробити це їм не вдалося. Інспектори попросили водія пред’явити документи, однак виявилось, що посвідчення водія у нього вилучено раніше за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх подальших обставин події.

Новини Вінниці /  Вінницькі патрульні затримали порушників з наркотиками у машиніНовини Вінниці /  Вінницькі патрульні затримали порушників з наркотиками у машиніНовини Вінниці /  Вінницькі патрульні затримали порушників з наркотиками у машиніНовини Вінниці /  Вінницькі патрульні затримали порушників з наркотиками у машині
Ірина Заіковата

25 квітня, 2019