Вінницькі лісівники продають саджанці рослин, адаптованих до умов Вінниччини

Новини Вінниці / Вінницькі лісівники продають саджанці рослин, адаптованих до умов Вінниччини

Вінницькі лісівники пропонують декоративні рослини та «вічнозелені» рослини. Подивитись на вже готові композиції можна просто на території лісового господарства, що знаходиться у Вінниці, тож трохи зєкономити на послугах ландшкафтного дизайнера.

Вінницькі лісівники пропонують декоративні та «вічнозелені» рослини. Подивитись на вже готові композиції можна просто на території лісового господарства, що знаходиться у Вінниці, та трохи зєкономити на послугах ландшафтного дизайнера.

 Про йе повідомляють у відомсті.

«Зелена зона біля адмінприміщення лісгоспу промовисто свідчить, як можна зі смаком оформити декоративні куточки на власному подвір’ї, підстригати, кронувати рослини, створювати вдалі за поєднанням композиції», - йдеться в інформації.

Лісівники зазанчають, що нині в асортименті барбарис та різні «вічнозелені» рослини – туя, ялівець, самшит. Також у господарстві пропонують різноманітні квіткові декоративні рослини. Усі вони якісні, заживцьовані, укорінені і підрощені у розсадниках лісгоспу.

Лісівники також зазначають, що усі рослини пристосовані до кліматичних особливостей саме Вінниччини. 

Крім того, на осінь 2020 року Вінницький лісгосп підготував сіянці  таких порід, як горіх чорний, горіх грецький, дуб звичайний, дуб червоний, модрина європейська, ялина звичайна, груша лісова.

Марина Карабай

7 серпня, 2020