Вінницькі кікбоксери стали чемпіонами світу на змаганнях в Ірландії

Новини Вінниці / Вінницькі кікбоксери стали чемпіонами світу на змаганнях в Ірландії

Спортивне життя Жмеринки вирує. Про це красномовно свідчать численні перемоги кікбоксерів. Нещодавній чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA, який відбувся в Ірландії в місті Кірк, приніс нашим спортсменам численні перемоги.

Спортивне життя Жмеринки вирує. Про це красномовно свідчать численні перемоги кікбоксерів. Нещодавній чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA, який відбувся в Ірландії в місті Кірк, приніс нашим спортсменам численні перемоги. Про це повідомляє сайт VinMedia.
Лев Тарапата, Софія Сметана та Катерина Чернілевська – саме ці троє жмеринчан повернулися з Ірландії з перемогою і медалями.
Вихованці Жмеринської федерації змішаних видів єдиноборств здобули перемогу на всеукраїнському етапі, і в складі збірної України захищали честь Вінниччини та держави.
11-річна Софія Сметана давно займається цим видом спорту.
- Мама спочатку була дуже здивована моїм рішення займатись кікбоксингом, але потім сказала, що якщо я вважаю, що це моє, то і дозволила займатись, - розповідає Софія Сметана. – Я займаюсь і для себе, і для змагань. Мені цей вид спорту подобається. Якщо інші полюбляють займатись музикою, танцями, то мені до вподоби саме єдиноборства.
- Спочатку я думав, що це жарт, що ми летітимемо на Чемпіонат Світу у Ірландію, - каже Лев Тарапата. – Але це виявився не жарт. Ми полетіли, ы я виборов там перше місце.
Тренер юних жмеринчан, Андрій Нечипорук, розповідає, що такого успіху вони самі не очікували. Загалом, на область вінницькі спортсменів привезли 4 золотих медалі, 2 срібних і 3 бронзових. 

admin

6 листопада, 2019