Вінницькі енергетики подарували два смартфони «найсумліннішим» споживачам

Новини Вінниці / Вінницькі енергетики подарували два смартфони «найсумліннішим» споживачам

В управлінні АТ «Вінницяобленерго» визначили «найсумлінніших» споживачів. Ними стали 12 жителів Вінниччини, двоє з яких отримали смартфони.

В управлінні АТ «Вінницяобленерго» визначили «найсумлінніших» споживачів- учасників конкурсу, оголошеного компанією. Переможцями стали 12 жителів Вінниччини, двоє з яких отримали смартфон.

Про це повідомляє пресслужба товариства.

«Пернможцями стали побутові споживачі Замостянських, Барських, Бершадських, Іллінецьких, Могилів-Подільських, Тульчинських та Хмільницьких електромереж. Двоє з них, а саме жителька с. Ксаверівка (Замостянські ЕМ) Світлана Степанюк та житель с. Одаї (Тульчинські ЕМ) Анатолій Нароган стали володарями сучасних смартфонів. Решта 10 споживачів отримали 100-гривневе поповнення на мобільний рахунок», - йдеться в інформації.

Після розіграшу призів, який відбувся в рандомному режимі, з кожним із переможців поспілкувались працівники обленерго. Вони повідомили їм про відзнаки і подякували за старанну участь в процесі своєчасної передачі показів приладів обліку та сплати за спожиту електроенергію.

Спілкувався з відзначеними у першому етапі конкурсу комерційний директор Олексій Тарарака. До однієї із споживачок, а саме Світлани Степанюк із с. Ксаверівка, завітав особисто. Від імені енергетиків привітав її та вручив конкурсний приз.

Жінка  поділилась враженнями зазначивши, що спочатку вирішила, що її розігрують.

«Коли подзвонили, не повірила про смартфон. Думала, що розігрують. Тепер усім сусідам розкажу про таку новину, похвалюся трохи та буду агітувати, аби й самі долучилися до вашого конкурсу, вчасно передавали покази і старанно сплачували за світло. А новеньким телефоном буду із задоволенням користуватися», - зазначила пані Світлана.

У «Вінницяобленерго»  нагадують,  що ще є можливість долучитись до конкурсу та  виграти приз.

«З 30 липня, та до 3 серпня включно стартував час передачі показів лічильників. Він триватиме паралельно з другим етапом нашого конкурсу. Тож, якщо долучитися до нього, то можна знову взяти участь у розіграші ще двох смартфонів та 10 поповнень на рахунок мобільного. На третьому етапі – аналогічно. А ще буде суперрозіграш - планшету. Щодо планшету, то є додаткові умови: протягом трьох місяців треба сумлінно передавати покази електролічильника через VIBER і TELEGRAM, хоча б один раз надіслати фотофіксацію електролічильника з показами через ці чат-боти та бути зареєстрованими в особистому кабінеті АТ «Вінницяобленерго», - розповів директор  товариства.