Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий

Депутат Винницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк відзвітувалися перед громадою Вінниці про те, як їм вдалося реалізувати протягом 2019-го розроблені разом з громадою проекти та плани, а також розповіли про ідеї на нинішній рік.

Депутат Винницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк відзвітувалися перед громадою Вінниці про те, як їм вдалося реалізувати протягом 2019-го розроблені разом з громадою проекти та плани, а також розповіли про ідеї на нинішній рік.

Відбувся щорічний звіт депутатів 15 січня у молодіжному клубі «Соняшник», що на вул. Волошковій. Формат зустрічі нагадував не офіційне зібрання, а родинну розмову з активом кількох вінницьких мікрорайонів, дитячих закладів та тими, хто бажає поділитися власними ідеями щодо розвитку міста та мікрорайону.

На демонстраційних слайдах були представлені об’єкти на території Старого міста, Малих Хуторів та району Олієжиру, які вже вдалось збудувати або реконструювати завдяки тісній співпраці депутатів з громадою.

«За минулий рік було зроблено досить багато важливих справ. Ми створили майданчик для пляжного волейболу та осучаснили територію набережної місцевого озера по вулиці Волошковій, де на прибережному схилі було створено зони відпочинку для дітей з величезними гірками. Також там висадити сотні тюльпанів. А ще оновили набережну по вулиці Гладкова. Відкрили «родзинку» мікрорайону - вуличну бібліотеку», - зазначила Алла Власюк.

«З року в рік ми не припиняємо допомагати хворим на діабет діткам, приймаючи активну участь у благодійних акціях та проведенні майстер-класів для малюків. Однак і не забуваємо і про дітей нашого мікрорайону, влаштовуючі дитячі свята як на набережній озера поблизу Олієжиркомбінату, так і розваг у «Подільському зоопарку», - додав Дмитро Чаленко.

Окремо Алла Володимирівна зупинилася на темі активності громади. Вона згадала, що міська програма «Бюджет громадських ініціатив» надає чудову нагоду вінничанам самим обирати проекти для реконструкції чи вдосконалення.

«Ми маємо бути більш активними, аби надалі наші з вами проекти перемагали. Навівши лад в одному мікрорайоні, ми не забуваємо й про сусідні. Приміром, є чудова ідея будівництва фонтану у мікрорайоні Олієжир та реконструкція бібліотеки №16. Адже чому комфортно має бути лише у центрі?.. Розвиток околиць я вважаю дуже важливим завданням», - підкреслила депутатка Вінницької міськради.

Після «офіційної» частини звіту присутні ділилися своїми планами і ідеями. Переважно це відбувалося у форматі неофіційного спілкування.

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко та Власюк підсумували зроблене за минулий рік та поділилися з містянами планами на 2020-ий