Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні Олієжир

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні Олієжир

У Вінниці 1 червня на набережній озера біля мікрорайону «Олієжир» депутати міської ради Алла Власюк та облради Дмитро Чаленко організували свято дитинства. Окрім розваг та виступів талановитих дітлахів, у День захисту дітей жителі мікрорайону разом з організаторами офіційно відкрили сцену.

У Вінниці 1 червня на набережній озера біля мікрорайону «Олієжир» депутати від «Української Стратегії Гройсмана» міської ради Алла Власюк та облради Дмитро Чаленко організували свято дитинства. Окрім розваг та виступів талановитих дітлахів, у День захисту дітей жителі мікрорайону разом з організаторами офіційно відкрили сцену.  

Зона відпочинку, неподалік підприємства ViOil, 1 червня перетворилася на справжній концертний майданчик, на якому талановиті дітлахи розважали публіку танцями, грою на різноманітних музичних інструментах та піснями.

«Хочу привітати всіх нас з першим днем літа, й сподіваюсь, що погода почує нас, побачить посмішки дітей та зміниться на краще. Адже наші діти - це не лише 1/5 населення країни, а й наше майбутнє та натхнення.  Завдячуючи бюджету громадський ініціатив, нашому меру Сергію Моргунову та всьому депутатському корпусу, "Стратегії 3.0", наше місто розвивається й особливо наш мікрорайон.

Сьогодні ми офіційно відкриваємо нашу сцену, про яку ми мріяли, коли сиділи на схилі, а зараз тут чудові та комфортні умови. Й слава Богу, що карантинні обмеження послаблюються, але це не привід забувати про власну безпеку, так як дана хвороба є дуже підступною», - зазначила депутатка Вінницької міської ради Алла Власюк.

Приєднавшись до побажань, депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко додав:

«Я бачу, що всі засумували за святами, які не можливо було проводити через карантин. Тому запрошую всіх відпочити, подивитись чудові виступи наших артистів та чарівний мультфільм. Адже завдяки згуртованій праці ми перемагали в «Бюджетах громадських ініціатив» протягом кількох років, що допомогло зробити наш мікрорайон кращим і прикладом для всього міста».

Діти та дорослі охоче фотографувались з ведмедями-влетнями та на інших фотозонах. Однак найбільший ажіотаж був у зоні аква-гриму. Тут малюки могли втілити усі свої бажання – від квіточки на руці та смішарика на щоці до справжньої звіриної маски. 

Гарним завершенням свята стало традиційне пригощання дітлахів морозивом.

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні ОлієжирНовини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк з відкриттям нової сцени влаштували свято для дітей і їх батьків у мікрорайоні Олієжир
Ірина Заіковата

2 червня, 2021