Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)

Другий рік поспіль Група компаній ViOil, депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та депутатка міської ради Алла Власюк напередодні нового навчального року організовують чудове свято для дітлахів з багатодітних і малозабезпечених сімей. «День родини у Подільському зоопарку» 30 серпня дозволив не тільки відпочити, прогулюючись біля вольєрів та скуштувати морозиво, а й стати учасником безлічі розважальних заходів.

Другий рік поспіль Група компаній ViOil, депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко та депутатка міської ради Алла Власюк напередодні нового навчального року організовують чудове свято для дітлахів з багатодітних і малозабезпечених сімей. «День родини у Подільському зоопарку» 30 серпня дозволив не тільки відпочити, прогулюючись біля вольєрів та скуштувати морозиво, а й стати учасником безлічі розважальних заходів.

За словами Дмитра Чаленка, вперше ідею провести родинне свято саме у зоопарку підказали самі батьки. Діти полюбляють спілкування з тваринами. У 2018-му батьків і малечі попри не найкращу погоду переповнювали щирі емоції. Тому і цього року місце вирішили не міняти.

На свято запросили понад 600 мешканців мікрорайону олієжиру. Переважно це родини з невеликими статками. Окрім відвідувачів з «безкоштовними» квитками, у суботу до свята долучилися й інші родини. Всіх дітей, які заходили на територію, пригощали морозивом. Це принципово. Малеча полюбляє солодке.

«Починається новий навчальний рік. Ми хочемо і привітати з Днем знань, і в останній день літа влаштувати цікавий відпочинок. Сподіваюся, він налаштує на навчання», - зазначила Алла Власюк перед початком концертної програми.

Окрім концерту юних аматорів, до послуг гостей Подільського зоопарку були конкурси і розваги на будь-який смак – від батутів до гойдалок, а також майстер-класи. Незабутні фотолокації створювали ляльки-велетні. І, звісно, справжні господарі зоопарку. Мабуть, найбільша увага дітей і дорослих була прикута до ведмедів і сурікатів.

Клишолапі залюбки позували, коли на їх фоні маленькі вінничани робили селфі. А поки  малечу сурікатів гості свята годували морквою, голова родини з невеличкого пагорбу слідкував за порядком, аби в разі небезпеки підняти галас. Як у дикій природі. До речі, хоча Подільський зоопарк вважається одним з наймолодших в Україні, чудові умови для тварин роблять його привабливим і цікавим.    

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк влаштували для дітей з малозабезпечених родин свято у Подільському зоопарку (ФОТО)