Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)

Щорічно у Вінниці депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк влаштовують справжнє свято малечі з вулиці Волошкової. Для дітей підготували концертну програму та солодкі подарунки.

Щорічно у Вінниці депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк влаштовують справжнє свято малечі з мікрорайону по вулиці Волошковій. Для дітей підготували концертну програму та солодкі подарунки.

Напередодні дня Святого Миколая, а саме 18 грудня, біля центрального входу Вінницького ОЖК, жителі мікрорайону Олієжиркомбінату разом з депутатами Д. Чаленком та А. Власюк відкривали власну новорічну ялинку. Містяни вірять, що таким чином зможуть привернути увагу Святого, аби той завітав до усіх маленьких жителів мікрорайону.

Як зазначила на відкритті Алла Власюк, маленький куточок з ялинкою, що прикрашений ілюмінацією, створено не стільки для працівників олієжиркомбінату, як для малечі всього мікрорайону, розташованого поруч.

Дмитро Чаленко зауважив, що прикрашати ялинку вже є традицією комбінату. І не має нічого приємнішого за щирі дитячі емоції та посмішки.

Також 18 грудня у молодіжному клубі VinSmart «Соняшник» у переповненому глядачами залі пройшов святковий концерт із танцями, загадками та іграми. Відомо, що розважали присутніх виступами саме місцевих вихованців. Адже, для малечі мікрорайону кожне свято особливе.

Не обійшлось і без подарунків для Дмитра Чаленка та Алли Власюк. Вихователі «Соняшника» від імені усіх присутніх презентували їм футболки «наймужніший депутат» та «найгарніша депутатка».

Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі депутати Чаленко і Власюк урочисто відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці (ФОТО)