Вінницькі черлідери виступатимуть на "розігріві" у Monatikа

Новини Вінниці / Вінницькі черлідери виступатимуть на "розігріві" у Monatikа

Сьогодні, у День закоханих, у Вінниці виступатиме талановитий та популярний український співак MONATIK. Співатиме він у спортивному клубі "Нокаут". На "розігріві" в улюбленця публіки виступатимуть дівчата із групи підтримки "Вінницьких вовків" – команда черлідингу Vinnytsia Wolves Cheerleading Team. Виступатимуть 14 красунь, які спеціально підготували ексклюзивний танець, вивчили нові підтримки та піраміди.

Сьогодні, у День закоханих, у Вінниці виступатиме талановитий та популярний український співак MONATIK. Співатиме він у спортивному клубі "Нокаут".

На розігріві в улюбленця публіки виступатимуть дівчата із  групи підтримки "Вінницьких вовків" – команда черлідингу Vinnytsia Wolves Cheerleading Team. Вінничани побачать 14 красунь, які спеціально підготували ексклюзивний танець, вивчили нові підтримки та піраміди, пошили нові костюми.

До речі, сьогодні вінницька черлідерки запрошують вінничанок приєднатися до їхньої команди. Аби увійти до основного складу групи підтримки "Вінницьких вовків", дівчата віком від 18 років мають мати харизму, приємну зовнішність і мінімальні танцювальні навички та гнучкість.

Нагадаємо,Vinnytsia Wolves Cheerleading Team була створена у Вінниці в 2013 році,  і офіційно є першою групою підтримки у місті. Команда визнана кращою групою підтримки з американського футболу в Україні на чемпіонаті ULAF. Також наші дівчата є призерами змагань з неолімпійських видів спорту Ukrainian Combat Games 2016 року.