Вінницькі активісти оголосили про осінній флешмоб по прибиранню зелених зон: учасникам обіцяють призи

Новини Вінниці / Вінницькі активісти оголосили про осінній флешмоб по прибиранню зелених зон: учасникам обіцяють призи

ГО «МРБ», ГО «Всеукраїнське об’єднання Мисливці, Риболови та Біозахисники» та Facebook-спільнота з 1 жовтня починають осінній флешмоб зі збереження та збагачення української природи.

Активісти закликають взяти участь усіх небайдужих та бажаючих допомогти рідній природі не гарним словом, а гарною справою. Це може бути прибирання лісу, берегів водойм, зариблення річок та озер (не власних ставків), посадка дерев (не власних садків), виготовлення годівниць, солонців, шпаківень, випуск звірів й птахів у природу, створення та облаштування місць відпочинку на природі та інформаційних щитів, табличок про охорону природи, підгодівля диких тварин, утилізація браконьєрських знарядь ловлі,тощо…

Акція триватиме упродовж місяця усією територією України. Перелік добрих справ не обмежений, але є одне обов’язкове правило - висвітлити на фото або на відео свою проведену роботу щодо турботи про довкілля.

На фото та відео обов’язково має бути аркуш паперу із обов’язковим написом: «ОСІНЬ 2021»! А на переможців флешмобу очікують цінні призи.

admin

28 вересня, 2021