Вінницьке трамвайне депо «замінували». «Вибухівку» підклали для перевірки

Новини Вінниці / Вінницьке трамвайне депо «замінували». «Вибухівку» підклали для перевірки

У Вінниці працівники комунального підприємства "Вінницька транспортна компанія" викликали вибухотехніків через підозрілий пакет, залишений невідомим.

У Вінниці працівники комунального підприємства "Вінницька транспортна компанія" викликали вибухотехніків через підозрілий пакет, залишений невідомим. Територію трамвайного депо огородили та не пропускали працівників. Пізніше з’ясувалося, що перевіряли пильність транспортників.

Невідомий 23 червня залишив біля прохідної пакет. Прибувши на місце виклику, вибухотехніки територію підприємства огородили захисною стрічкою. Та не пускали туди відвідувачів. За словами речниці обласного главку поліції Анни Олійник, вибухівка виявилась муляжем. 

"Орієнтовно о 11:00 охоронець побачив на вулиці сторонній предмет біля входу в "управління". Викликали поліцію та ДСНС. А вже у ДСНС викликали вибухотехніків, які обстежили цей пакет. Коли його обстежували, підійшли співробітники СБУ і повідомили, що це було навчання", - сказав директор КП "Вінницька транпортна компанія" Михайло Луценко. 

 

Новини Вінниці / Вінницьке трамвайне депо «замінували». «Вибухівку» підклали для перевіркиНовини Вінниці / Вінницьке трамвайне депо «замінували». «Вибухівку» підклали для перевірки
Ірина Заіковата

23 червня, 2020