"Вінницьке СІЗО чекає іменинників": міністр юстиції пропонує робити оригінальні подарунки "чиновникам, суддям або політкам"

Новини Вінниці / "Вінницьке СІЗО чекає іменинників": міністр юстиції пропонує робити оригінальні подарунки "чиновникам, суддям або політкам"

Міністр юстиції Денис Малюска сьогодні опублікував у соцмережі пост, в якому пропонує купувати для подарунків на День народження сертифікати на платні камери в СІЗО. На вибір охочим пропонується 14 слідчих ізоляторів, в тому числі - у Вінницькій установі виконання покарань №1.

Міністр юстиції Денис Малюска сьогодні опублікував у соцмережі пост, в якому пропонує купувати для подарунків на День народження сертифікати на платні камери в СІЗО. На вибір охочим пропонується 14 слідчих ізоляторів, в тому числі у Вінницькій установі виконання покарань №1.

"Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Відсьогодні Мін'юст пропонує нову послугу – подарункові сертифікати на користування послугами платних камер в українських слідчих ізоляторах!

Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання!",- пише Д.Малюска.

 

При цьому він нагадує, що сертифікати дійсні протягом 6 місяців з часу придбання.

"Якщо протягом вказаного строку обдаровуваний не буде взятий під варту та не потрапить у СІЗО, кошти зараховуються у якості благодійної допомоги відповідному слідчому ізолятору", - зазначає міністр.

Придбати сертифікат можна в онлайн-режимі на сайті пенітенціарної служби. Там можна обрати один із 14-ти ізоляторів, вибрати камеру...  

Що стосується Вінницького СІЗО, то платна камера там коштує 586 грн за добу, 2095 грн за тиждень або 3123 грн за місяць.

"Я не певен чи десь у інших країнах є платні камери у слідчих ізоляторах, а от подарункові сертифікати – точно наш ексклюзив!

Ми клієнтоорієнтовані:

(!) розташування у центрі міста

(!) цілодобова охорона

(!) зменшені ризики підхопити коронавірусну хворобу

(!) можливість відволіктись від соціальних мереж та гаджетів

(!) триразове харчування", - додає міністр.

Насамкінець він зауважує, що "пост хоч і жартівливий, сама послуга - не жарт".

"Купуючи сертифікати, пам'ятайте, кошти підуть на благородну мету -  дотримання європейських стандартів у слідчих ізоляторах", - пише Д.Малюска.