Вінницьке модельне агентство шукає «нові обличчя» в райцентрах області

Новини Вінниці / Вінницьке модельне агентство шукає «нові обличчя» в райцентрах області

Модельні скаути з Вінниці шукають нові обличчя в райцентрах області. Дівчат запрошують на кастинг у Калинівку,  що у Вінницькій області.

Модельні скаути з Вінниці шукають нові обличчя в райцентрах області. Дівчат запрошують на кастинг у Калинівку,  що у Вінницькій області.

 «Модельне агентство Qmodels шукає нові обличчя в Калинівці. Ми модельне агентство, яке знаходитьсяч у Вінниці, але наші моделі працюють по всій Україні та по всьому світі», - йдеться в інформації.

На кастинг запрошують дівчат від 12 до 20 років, зростом від 170 см і вище.

Зазначимо. що першою моделлю, яка власне і на сьогодні є "стандартом" для модельного бізнесу, була Леслі Хорнбі, відома, як Твіггі.

Дівчина народилась в передмісті Лондона. Її сім'я була небагата, і після школи дівчина влаштувалася помічницею в місцеву перукарню. Леслі з дитинства відрізнялася надзвичайною худорбою (параметри 80-55-80 при вазі 40 кілограмів і зрості 169 см), тому ще в школі до неї приклеїлося образливе прізвисько «stick» - палиця.

Вирішальну роль в її житті зіграв продюсер Джастін де Вілленев. Саме Джастін наполіг на фотопробах і придумав їй псевдонім Твіггі - тростинка. Джастін запропонував майбутній зірці спробувати стати моделлю. Знаменита перша фотосесія пройшла у Баррі Латегана. Згадуючи ті фотопроби, Твіггі каже, що вії, наклеєні в три ряди, були такими важкими, що їй було важко тримати очі відкритими. Фотографії виявилися настільки гарні, що одну з них помістили на у авторитетному виданні з підписом «Обличчя року — 1966». Феномен Твіггі стартував. Зазначимо, що дівчина залишила модельну кар‘єру в 20-річному віці. 

На фото - Твіггі.

Марина Карабай

17 лютого, 2020