Вінницьке летовище прийняло перших пасажирів нового авіарейсу "Вінниця-Бориспіль"

Новини Вінниці / Вінницьке летовище прийняло перших пасажирів нового авіарейсу "Вінниця-Бориспіль"

Вранці, 26 березня, у вінницькому аеропорту прийняли літак із першими пасажирами регулярного авіарейсу "Вінниця-Бориспіль". На дорогу люди витратили лише півгодини, тут їх зустрічали з квітами, пригощали шампанським та тортом.

Вчора, 25 березня у вінницькому аеропорту прийняли літак із першими пасажирами нового регулярного авіарейсу "Вінниця-Бориспіль". На переліт люди витратили лише півгодини, тут їх зустрічали квітами, пригощали шампанським та тортом. А вже вранці, 26 березня, повітряне судно відправилося назад.

"Вітаю вінничан з новою можливістю для авіаційних подорожей . Відтепер для нас доступні всі напрямки МАУ з вильотом із Вінниці. Здавши багаж у вінницькому аеропорту ,30 хвилин переліт до Борисполя , коротка стиковка і отримуєш його в кінцевому пункті подорожі ( Париж, Торонто, Лондон", - написав на своїй сторінці у Facebook директор Вінницького aеропорту Ярослaв Мaзурець.

Запустила новий “президентський” напрямок з Києва до Вінниці авіакомпанія МАУ. Рейс є найкоротшим у історії Міжнародних Авіаліній України, відстань між містами по прямій становить 200 кілометрів.

Фото із сторінки Міжнародний аеропорт Вінниця у Facebook.

 

Саша Григоровська

26 березня, 2018