Вінницька візажистка перемогла на чемпіонаті світу з макіяжу (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницька візажистка перемогла на чемпіонаті світу з макіяжу (ВІДЕО)

Вінничанка Ірина Чефранова перемогла на чемпіонаті світу з макіяжу "ОМС hair world", що проходив в онлайн-режимі. Як повідомляє Суспільне, змагалися 1500 візажистів із 50-ти країн світу. Вінничанка розповідає, що конкурсантам потрібно було створити один образ із чотирьох запропонованих номінацій. Головними критеріями оцінки були креативність та чіткі лінії.

Вінничанка Ірина Чефранова перемогла на чемпіонаті світу з макіяжу "ОМС hair world", що проходив в онлайн-режимі. Як повідомляє Суспільне, змагалися 1500 візажистів із 50-ти країн світу. Вінничанка розповідає, що      конкурсантам потрібно було створити один образ із чотирьох запропонованих номінацій. Головними критеріями оцінки були креативність та чіткі лінії.

Ірина Чефранова перемогла в номінації "Креативний весільний макіяж" від Збірної України.

На мейкап візажистка витратила чотири години. Окрім макіяжу, Ірині потрібно було створити повноцінний образ моделі: сукня, зачіска, аксесуари.

"Задача була використати весільні кольори: це рожеві, фіолетові, коричневі. Не можна було використовувати "кислотних" кольорів. Також, коли ми виконуємо макіяж на двоє очей, повинна бути повна симетрія. Форма не повинна виходити за лінію нижньої брови та далеко на скроню і на щоку", – розповідає Ірина Чефранова.

На конкурс вона модель сфотографувала і фото відправила на офіційний сайт чемпіонату. Про перемогу Ірина дізналася 1 січня 2021. Роботу оцінювали судді-візажисти з п'яти країн світу: Ірландії, Індії, Казахстану, України й Литви.

Модель Ліля Горобчук каже, що це найяскравіший образ, який вона приміряла.

"Мені подобається цей образ, мені в ньому зручно. Він як для справжньої королеви, принцеси, нареченої, тому мені в ньому дуже комфортно. У макіяжі мені сподобались екстравагантні лінії, виразні. Також подобається ця елегантна зачіска", – каже Лілія Горобчук.

Тепер Ірину Чефранову запросили до складу журі на чемпіонат України з макіяжу, який відбудеться восени.