Вінницька співачка заявила про корупцію у Нацвідборі на «Євробачення-2022»

Новини Вінниці / Вінницька співачка заявила про корупцію у Нацвідборі на «Євробачення-2022»

Уродженка Погребища Вінницької області співачка ERIA (Ірина Бояркіна) приголомшила одкровенням щодо корупції. На думку артистки, у Національному відборі на «Євробачення-2022» вона не потрапила в лонг-лист конкурсантів саме через це. «Немає грошей на хабар – немає місця у відборі», - пояснила зірка.

Відповідний коментар вона залишила під дописом в Facebook, де прихильники поцікавилися, чому імені ERIA немає в списку учасників. Своїм іноземним фанатам виконавиця відповіла, що хабарі – звична річ для України.

«Немає продюсера, немає великих грошей, щоб дати хабар – немає місця у відборі, це типова Україна», – зазначила 35-річна співачка.

В своєму Instagram співачка відповіла підписникам, що продюсери відбору не вийшли з нею на зв'язок після того, як ухвалили рішення. Через це вона достеменно не знає, чому не потрапила в лонг-лист.

Своїх фолловерів з питаннями «чому так сталося» Ірина закликала звертатися на пряму до працівників «Суспільного» і подякувала за підтримку.

Додамо, що І.Бояркіна намагалася поборотися за місце на «Євробаченні» з піснею MAVKA, яку за кілька днів написала з всесвітньо відомим композитором – Хансом Циммером.

Нагадаємо, ERIA (справжнє ім'я – Ірина Бояркіна) – українська співачка, фіналістка телевізійних проектів «Х-Фактор», національний відбір на Євробачення-2018 (у складі проекту VILNA), «Голос країни 2021» (у команді MONATIK). Вона є солісткою шоу Rock Opera Mozart, фронтвумен гурту Mysterya.

Олег Верлан

18 січня, 2022