Вінницька письменниця Наталка Доляк виборола вже сьому нагороду міжнародного літературного конкурсу

Новини Вінниці / Вінницька письменниця Наталка Доляк виборола вже сьому нагороду міжнародного літературного конкурсу

Письменниця, журналістка та сценаристка з Вінниці Наталка Доляк стала дипломанткою Міжнародного літературного конкурсу "" Коронація слова" в номінації "Романи". Нагороду отримав її детектив "На сьомому небі". Про це вінничанка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Письменниця, журналістка та сценаристка з Вінниці Наталка Доляк стала дипломанткою Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" в номінації "Романи". Нагороду отримав її детектив "На сьомому небі". Про це вінничанка повідомила на своїй сторінці у Facebook.     

"Цьогоріч, після п`ятирічної перерви, я знову дипломантка Коронації слова в номінації "Романи". Відзначено мій рукопис "На сьомому небі". Це друга частина серії про розслідувачку злочинів Зою Кирпач, яка вперше з`явилась перед читачами в детективі "Шикарне життя у Вупперталі". Це сьома моя нагорода від "Коронації", починаючи з 2011 року. Рухаємось далі", - написала Наталка Доляк.

Детектив "На сьомому небі" письменниця завершила писати восени минулого року. Невдовзі він має вийти друком. Авторка обіцяє, що розповідь про Зою Кирпач та її розслідування буде не менш захоплюючою та іронічною, ніж в "Шикарному житті у Вупперталі".

Нагадаємо, вінничанка Наталка Доляк - авторка відомих романів про долю українських заробітчан "Заплакана Європа" та "Гастарбайтерки", потужних історичних творів "Чорна дошка" та "Загублений між війнами" й пригодницьких та дещо іронічних романів "Шикарне життя у Вупперталі" та "Де трава зеленіша". Крім того, в "активі" вінничанки чимало кіносценаріїв та п'єс.