Вінницька птахофабрика вживає додаткових заходів безпеки у зв’язку з COVID-19

Новини Вінниці / Вінницька птахофабрика вживає додаткових заходів безпеки у зв’язку з COVID-19

Вінницька птахофабрика вживає додаткових заходів безпеки у зв’язку з негативною тенденцією з поширенням COVID-19 на Вінниччині.

Вінницька птахофабрика вживає додаткових заходів безпеки у зв’язку з негативною тенденцією з поширенням COVID-19 на Вінниччині.

Так, за останню добу зафіксовано 27 нових випадків захворювання на COVID-19 в області. Це означає, що Вінниччина зберігає певну негативну динаміку з поширення інфекції та входить до переліку областей зі складною епідеміологічною ситуацією.

Вінницька птахофабрика, як одне з найбільших підприємств області, з високою відповідальністю ставиться до своїх співробітників та всіх мешканців області. Керівництвом підприємства було схвалено рішення ввести додаткові заходи, які можуть зменшити ризики від поширення COVID-19. Так, температурний скринінг відсьогодні проводиться двічі на день, ретельно ведеться нагляд за станом здоров’я працівників з метою ранньої фіксації перших симптомів будь-якої респіраторного захворювання, трансфер відбувається з дотриманням всіх санітарних норм.

У випадку, якщо буде встановлено контакт працівників Вінницької птахофабрики із людьми, в яких підтверджено COVID-19, таких працівників буде відправлено на самоізоляцію в обов’язковому порядку зі збереженням робочого місця. Керівництво та служба безпеки птахофабрики ретельно перевірятиме можливі контакти працівників із захворілими.

Разом з тим наголошуємо, що підприємство працює в штатному режимі, забезпечуючи внутрішній та зовнішній ринки необхідними обсягами продукції. Всі заходи носять превентивних характер і мають на меті піклування про життя і здоров’я співробітників та клієнтів.

admin

16 липня, 2020