Вінницька поліція тримає у таємниці адреси тих, хто «мінує» будівлі у місті

Новини Вінниці / Вінницька поліція тримає у таємниці адреси тих, хто «мінує» будівлі у місті

Вінничани починають звикати до регулярних «мінувань» будівель у місті, хоча і обурюються евакуацією. Зазвичай повідомлення про закладену вибухівку стосуються торгових центрів, готелів та дитячих закладів. Сьогодні, 24 жовтня, зранку «мінували» адмінбудівлю Вінницької ОДА та облради. У поліції відмовляються повідомляти, звідки надійшов лист про хибне мінування.

Вінничани починають звикати до регулярних «мінувань» будівель у місті, хоча і обурюються евакуацією. Зазвичай повідомлення про закладену вибухівку стосуються торговельних центрів, готелів та дитячих закладів. Сьогодні, 24 жовтня, зранку «мінували» адмінбудівлю Вінницької ОДА та облради. У поліції відмовляються повідомляти, звідки надійшов лист про хибне мінування.

Зазначимо, як раніше писав NaПарижі, лист надійшов до електронної скриньки обласного главку. Як і у минулі рази… У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області лише уточнили, що отримали листа о 7.58, евакуювали близько 200 людей, а закінчили обстеження приміщень об 11.40.

Слідчі відмовилися надати інформацію про електронну адресу. Таємниця. Лише зазначили, що минулого разу лист надходив з іншої адреси. Раніше повідомлялося, що «мінують» вінницькі будівлі з території ОРДЛО.

Наразі органи кіберполіції не можуть вирахувати «мінерів» чи навіть просунутися у справі хибних мінувань в різних містах України, що триває вже 5 років. Чергові повідомлення лише «підшивають» до загальної справи.

Макс Мельник

24 жовтня, 2019