Вінницька поліція розшукала парочку зловмисників, які обікрали людину з інвалідністю

Новини Вінниці / Вінницька поліція розшукала парочку зловмисників, які обікрали людину з інвалідністю

В одному з готелів Вінниці, розташованому неподалік залізничного вокзалу, 45-річний чоловік помітив, що залишився без банківської картки, на якій було 55 тисяч гривень. Його підозри щодо причетних до крадіжки підтвердили правоохоронці, коли відшукали рецидивіста та його неповнолітню подругу.

В одному з готелів Вінниці, розташованому неподалік залізничного вокзалу, 45-річний чоловік помітив, що залишився без банківської картки, на якій було 55 тисяч гривень. Його  підозри щодо причетних до крадіжки підтвердили правоохоронці, коли відшукали рецидивіста та його неповнолітню подругу.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько другої години ночі 15 березня до поліції звернувся 45-річний чоловік з заявою про крадіжку своєї банківської картки. За словами заявника, зловмисники вже зняли 55 тисяч гривень.   

За кілька годин поліцейські встановили підозрюваних у вчиненні цього злочину. 32-річного чоловіка вони затримали на території Вінницького району, а його 17-річну подільницю - на залізничному вокзалі Вінниці.

Затриманий не вперше потрапляє в поле зору поліції, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення вбивства. У зловмисників працівники поліції вилучили мобільні телефони, які парочка придбала за викрадені кошти, та частину з невитрачених грошей.

Слідством розпочато кримінальне провадження ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Підозрюваним загрожує до 5 років позбавлення волі.

Макс Мельник

16 березня, 2021