Вінницька поліція оштрафувала п’ятьох людей, які порушили умови ізоляції, повернувшись з-за кордону

Новини Вінниці / Вінницька поліція оштрафувала п’ятьох людей, які порушили умови ізоляції, повернувшись з-за кордону

Після того, як стадо відомо про три підтверджені на Вінниччині випадки інфікування коронавірусом, а також про можливий «зв'язок» між зараженням вінничан та контактами з людьми, які перебували останнім часом у Польщі, Головним управлінням Національної поліції у Вінницькі області створено вацап-канал за номером 096 525 9590, на який громадяни можуть повідомляти інформацію про порушення карантину особами, які повернулися з-за кордону.

Після того, як стадо відомо про три підтверджені на Вінниччині випадки інфікування коронавірусом, а також про можливий «зв'язок» між зараженням вінничан та контактами з людьми, які перебували останнім часом у Польщі, Головним управлінням Національної поліції у Вінницькі області створено WhatsApp-канал за номером 096 525 9590, на який громадяни можуть повідомляти інформацію про порушення карантину особами, які повернулися з-за кордону.

Як повідомляють у відділі комунікацій обласного главку, вінницька поліція склала адміністративні протоколи вже на п’ятьох порушників, які не дотримувалися ізоляції після повернення на територію області з-за кордону.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил карантину та повідомляти про порушення карантинних заходів на зазначений WhatsApp-канал або на спецлінію 102.

Нагадуємо, що за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, відповідно до ст.44-3 КУпАП, передбачено накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч грн, а на посадових осіб – від 34 тисяч грн до 170 тисяч грн.