Вінницька політехніка готує фахівців з інформаційної безпеки, в Нацполіції вже визнали високий рівень підготовки

Новини Вінниці / Вінницька політехніка готує фахівців з інформаційної безпеки, в Нацполіції вже визнали високий рівень підготовки

Національна поліція України відзначила студентів вінницької політехніки та викладачку з кафедри захисту інформації за допомогу Департаменту кіберполіції Вінницької області. Студенти та поліцейські співпрацюють вже кілька років, а ось нагороду за свою працю отримали вперше.

Національна поліція України відзначила студентів Вінницького національного техуніверситету та викладачку кафедри захисту інформації за допомогу вінницьким співробітникам Департаменту кіберполіції. Студенти та поліцейські співпрацюють вже кілька років, а ось нагороду за свою працю отримали вперше.

Про це повідомляє пресслужба ВНТУ

«Відділ протидії кіберзлочинам у Вінницькій області департаменту кіберполіції Національної поліції України нагородив грамотами студентів групи 1БС-16б факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ВНТУ Петра Дончук-Донцова, Віталія Лабусюка та В’ячеслава Майстренка за активну участь, високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок до реалізації завдань щодо технічного розвитку в здійсненні службової діяльності підрозділів Департаменту кіберполіції Вінницької області. Їхній наставник і викладач - кандидат технічних наук, доцент кафедри захисту інформації ВНТУ Олеся Войтович отримала подяку Національної поліції України за викладацький професіоналізм і підготовку висококваліфікованих спеціалістів», - йдеться в інформації.

За словами Олесі Войтович, студентів та її особисто нагородили за «плідну співпрацю». Науковець зазначила, що більш докладно розповідати, в чому саме полягає ця співпраця вона не може, але наголосила, що було завершено «спільний проєкт, який дав дуже гарні результати».

Що до студентів, то пані Войтович відмітила, що в групу, яка працювала над проєктом, навіть існує конкурс, обирають найкращих.  Для більш тісної співпраці майбутні фахівці з інформаційної безпеки проходять практику в департаменті кіберполіції.

 

 

Марина Карабай

1 липня, 2020