Вінницька партія заявила про наміри очолити обласний виконком

Новини Вінниці / Вінницька партія заявила про наміри очолити обласний виконком

Принциповим рішенням партійної конференції «Партії вінничан», яка відбулася 19 вересня у Вінниці, стало фокусування мети провести якомога більшу кількість депутатів до обласної ради, щоб взяти участь у формуванні нового виконавчого комітету.

Принциповим рішенням партійної конференції «Партії вінничан», яка відбулася 19 вересня у Вінниці, стало фокусування мети провести якомога більшу кількість депутатів до обласної ради, щоб взяти участь у формуванні нового виконавчого комітету.

Дана мета була сформульована як відповідь тим критикам, які заявляли про наявність інтересу у «Партії вінничан» лише в обласному центрі. Натомість ще до виборів була виконане озвучене у ЗМІ зобов’язання презентувати потенційних голів комісій обласної ради.

Якісний кадровий підхід при формуванні виборчих списків є тим більш важливим, що децентралізація влади вийшла на фінішну пряму. Отже, уже за декілька місяців обласні та районні державні адміністрації буде ліквідовано, і місцеві ради отримають можливість формувати виконавчі комітети. Тому депутатські мандати мають отримати не випадкові особи, яким пощастило зробити політичну кар’єру на «зеленій хвилі», а фахівці своєї справи, люди, які власним успішним досвідом довели готовність працювати і в інтересах вінницької громади.

«Партія вінничан» презентувала першу п’ятірку кандидатів до обласної ради – це засновник і голова партії Микола Філонов, голова обласного осередку Віктор Бронюк, секретар Бершадської міської ради Оксана Рижавська, керівник програми “Психосоціальна реабілітація членів загиблих сімей загиблих учасників АТО” Олена Бесараба, колишній міський голова м. Липовець та заступник голови РДА Микола Майданюк.

Також громадськість дізналася про кандидатів від «Вінничан» на посади міських голів: Бершаді, Гайсина, Ладижина, Жмериники, Липовця та низки сільських голів.

Розвіяв чутки та сенсації щодо балотування в мери Вінниці і Віктор Бронюк:

«За даними соціологічних опитувань у мене – друге-тертє місце серед потенціальних кандидатів на посаду Вінницького міського голови. Але, на мою думку, головним напрямком роботи «Партії вінничан» має бути не зміна вектору розвитку міста. А контроль над використанням бюджетних коштів – грошей платників податків. І розвиток всіх інших міст та районів нашої області. Саме тому нашою метою є отримання якомога більшого представництва у депутатському корпусі».

Крім того, на партійній конференції було представлено обласну передвиборчу програму, яка ґрунтується на загальній Стратегії розвитку області, розроблену «Партією вінничан» за участі експертів, науковців, представників громадського сектору.

«Завданнями «Партії вінничан» є недопущення на місцевому рівні реванш, який наразі активно просуває вітчизняна «п’ята колона». А також впровадження на теренах Вінниччини європейських стандартів якості життя – від доступної медицини високого рівня обслуговування, до благоустрою території, ефективної екологічної політики. І саме для цього ми ведемо до влади не популістів з «креативними підходами», але без жодного розуміння – яким чином слід розвивати область. А людей, які точно знають, як найбільш ефективно поставити свої знання і уміння на службу громаді», – резюмував Микола Філонов.

admin

21 вересня, 2020