Вінницька партія оголосила про відкриття кандидатських списків

Новини Вінниці / Вінницька партія оголосила про відкриття кандидатських списків

Нещодавно в Україні з’явилась перша місцева партія Вінниччини – "Партія Вінничан". Партія отримала офіційну реєстрацію та розпочала підготовку до місцевих виборів. Про це повідомляє ТСН.

Засновник і голова партії місцевий політик і громадський діяч Микола Філонов.

Нещодавно в Україні з’явилась перша місцева партія Вінниччини – "Партія Вінничан". Партія отримала офіційну реєстрацію та розпочала підготовку до місцевих виборів. Про це повідомляє ТСН.

Засновник і голова партії місцевий політик і громадський діяч Микола Філонов, співзасновником вінницької партії став відомий артист, волонтер та громадський діяч Віктор Бронюк.

Місцева політична сила має на меті об’єднати всіх мешканців області навколо ключових проблем: зупинити розкрадання місцевих бюджетів та кадрову чехарду випадкових людей у владі, забезпечити умови для безпечного, комфортного і перспективного життя в кожному куточку Вінницької області. 

Микола Філонов: "Ми створили політичну платформу, щоб дати можливість вінничанам, які не мають десятків тисяч доларів, або особистих зв’язків з столичними партійними функціонерами, стати депутатами і розвивати свої громади. Наше завдання - сприяти перемозі на виборах фахівців і патріотів свого краю".

Сьогодні вінницька партія підтвердила свої наміри взяти участь у виборах і забезпечити максимальну присутність вінничан у місцевій владі. "За всі роки незалежної України кожна нова владна команда і провідні політичні партії створили закритий елітарний клуб. Пересічний українець був фактично позбавлений можливості стати депутатом. Для цього українські політики десятиліттями створювали штучні перепони. Вводили захмарні грошові застави, для того, щоб балатуватись потрібно було йти "на поклон", догоджати начальству, платити за місце в списку.

Всі ці та інші обмеження забезпечили повну монополію на владу та політичну гегемонію фінансово-промислових груп, вихідців з радянської партійної номенклатури, місцевих кланів, представників кримінального середовища та олігархічних груп впливу. 

"Партія Вінничан" – це вільний і максимально відкритий політичний майданчик для вінничан, які мають відповідну кваліфікацію і бажання стати депутатами, або очолити громади. Ми відкриваємо виборчі списки для всіх, хто здатен сформулювати аргументовану програму розвитку свого населеного пункту. Другий критерій для потенційних кандидатів – розуміння відповідальності перед територіальною громадою. Третій – відсутність негативного бекграунду. 

Ми переконані, що в кожному населеному пунктів Вінницької області ми залучимо кращих фахівців своєї справи, і представники нашої команди обов’язково виграють наступні місцеві вибори, бо тепер у вінничан є вибір – голосувати за себе, чи за політичні партії, які роками лише обіцяли реформи та зміни, а самі просто воювали за владу і доступ до бюджетних коштів та ресурсів", - йдеться у заяві "Партії вінничан" на офіційній сторінці в соціальній мережі.

admin

10 серпня, 2020