Вінницька ОДА попереджає про шахраїв, які вимагають гроші в підприємців від імені керівництва області

Новини Вінниці / Вінницька ОДА попереджає про шахраїв, які вимагають гроші в підприємців від імені керівництва області

У Вінницькій ОДА заявили, що в області фіксуються випадки, коли невідомі особи від імені керівників облдержадміністрації вимагають гроші від представників агроформувань, бізнесу нібито на термінову допомогу для учасників АТО/ООС, на потреби дітей та людей з інвалідністю або вирішення інших фінансових проблем.

У Вінницькій ОДА заявили, що в області фіксуються випадки, коли невідомі особи від імені керівників облдержадміністрації вимагають гроші від представників агроформувань, бізнесу нібито на термінову допомогу для учасників АТО/ООС, на потреби дітей та людей з інвалідністю або  вирішення інших фінансових проблем.

«У зв’язку із цим, голова облдержадміністрації  Владислав Скальський наголошує, що ні він, ні його заступники, ні керівники структурних підрозділів ОДА  з подібними проханнями не звертались і не звертатимуться до громадян краю», - наголошують у Вінницькій ОДА.

Обласна адміністрація просить підприємців у подібних випадках повідомляти правоохоронні органи та керівництво області.

На Вінниччині такі випадки спостерігаються не вперше. Так, схожа «активність» шахраїв спостерігалась у серпні та листопаді 2017 року. Тоді також про це попереджала облдержадміністрація.  

Сергій Маламура

2 жовтня, 2019