Вінницька область не увійшла в ТОП 10 по кількості абітурієнтів, отримавших 200 балів із ЗНО

Новини Вінниці / Вінницька область не увійшла в ТОП 10 по кількості абітурієнтів, отримавших 200 балів із ЗНО

По Вінницькій області, як і в минулому році, кількість абітурієнтів з 200 балами по ЗНО склала лише 5 осіб. Чи то учні перехвилювались, чи то тести надто складні, наразі не відомо. Однак, маємо надію на збільшення «відмінників» після розгляду апеляцій стосовно результатів оцінювання

По Вінницькій області, як і в минулому році, кількість абітурієнтів з 200 балами по ЗНО склала лише 5 осіб. Чи то учні перехвилювались, чи то тести надто складні, наразі не відомо. Однак, маємо надію на збільшення «відмінників» після розгляду апеляцій стосовно результатів оцінювання.

Як повідомили у Вінниця.info, в Українському центрі оцінювання якості освіти провели підрахунок результатів ЗНО. Лідируючі позиції по кількості абітурієнтів з 200-бальними результатами на разі посідають Київська, Львівська, Харківська та Дніпропетровська області. На жаль, Вінницька область, як і минулого року може похвастатись лише 5 «відмінниками». Однак є надія на зміну даних після розгляду апеляцій на результати оцінювання, які у Вінницькому регіональному центрі якості освіти будуть оголошені на початку серпня.

Аутсайдером із ЗНО стала Кіровоградська область – там лише один абітурієнт отримав 200 балів, і лише з одного предмета – біології.

Наразі розподіл кращих результатів з усіх дисциплін по Україні має такий вигляд:

Нагадаємо, що у 2018 році склали на 200 балів ЗНО 5 абітурієнтів та 2 викладачі, в 2017 кількість була значно вищою - 10 абітурієнтів.