Вінницька Нива здолала принципового суперника. У клубі вірять, що грою досягли бажаного

Новини Вінниці / Вінницька Нива здолала принципового суперника. У клубі вірять, що грою досягли бажаного

У підготовчий період вінницька «Нива» здобула третю поспіль перемогу у товариських матчах. Так, вінничани 13 березня с мінімальним рахунком 1:0 перемогли «Поділля» (Хмельницький). Хоча хмельничанам далеко до лідерів в групі А Другої ліги, подільське дербі останнім часом відбувається у запеклій боротьбі.

У підготовчий період перед початком весняної частини чемпіонату вінницька «Нива» здобула третю поспіль перемогу у товариських матчах. Так, вінничани 13 березня с мінімальним рахунком 1:0 перемогли «Поділля» (Хмельницький). Хоча хмельничанам далеко до лідерів в групі А Другої ліги, подільське дербі останнім часом завжди відбувається у запеклій боротьбі.

Нагадаємо, до поєдинку з «Поділлям» вінницька команда двічі обіграла аматорські колективи «Случ» (Старокостянтинів) з рахунком 3:0 і чемпіона Черкаської області уманську «УТК» (4:1). 

У матчі з «Поділлям» рівна боротьба на полі точилася лише на початку першого тайму, а потім була відчутна перевага вінничан. Єдиний гол в матчі забив дальнім ударом, із-за меж карного майданчику, Денис Долінський. Одного разу суддя не назначив пенальті у ворота гостей.  

«Ми рухаємося в правильному напрямку. Надихає не стільки перемога, як організація гри в цілому. На перший план зараз виходить ігрова дисципліна. Те, що ми напрацьовуємо на тренуванні, потроху починає втілювати у життя», - пояснив клубній прес-службі після поєдинку головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха.

У клубі переконані, що результат у товариських іграх є вторинним. Те, чого хотіли, наразі досягли.

«На мою думку, одна з головних проблем наших молодих гравців, це психологічний бар’єр. Перемогами його долають», - зазначив віце-президент «Ниви» Вадим Кудіяров.

Макс Мельник

15 березня, 2019