Вінницька «Нива» вдома програла лідеру Другої ліги

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» вдома програла лідеру Другої ліги

У неділю, 24 жовтня, вінницька «Нива» на домашньому ЦМС «Локомотив» програла новачку та лідеру групи А Другої ліги 0:2. Господарям не щастило з реалізацією гольових моментів, а гостям – навпаки. Більш того, комфортного рахунку вони досягли вже на старті поєдинку.

Перша атака киян завершилася взяттям воріт. На 1-ій хвилині голкіпер «Ниви» Євген Шкарбан у падінні відбув удар по воротам, а от далі Івану Петренку ніхто не завадив їх «розстріляти».

Вінничани не поступалися гостям у бажанні забити, атакували потужно, оборонялись грамотно, але гості чудово використовували швидкі контратаки.   

На 28-ій хвилині у карному майданчику в ігровій ситуації впав нападник «Лівого берега». Рефері вказав на 11-метрову позначку. І на 29-ій хвилині Андрій Співаков подвоїв рахунок у зустрічі, точно пробивши пенальті.

Першу частину другого тайму вінничани навіть домінували на полі, мали шанси, але м’яч зрадницьки влучав у рамку воріт гостей.

Після 14 турів «Нива» з 18 балами залишається на 7 місці, відстаючи від «Мункачу» на 5 очок. «Лівий берег» - перший з 39 очками, у львівських «Карпат» - 36.

Макс Мельник

24 жовтня, 2021