Вінницька «Нива» вдома перемогла «Чайку» з Київщини

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» вдома перемогла «Чайку» з Київщини

Дебютний офіційний матч за вінницьку команду 26-річного півзахисника Юрія Малєя виявився фартовим. Саме його влучний постріл на останніх доданих хвилинах поєдинку приніс першу весняну перемогу «Ниві». Вінничани 6 квітня з рахунком 1:0 на домашньому майданчику перемогли «Чайку» із села Петропавлівська Борщагівка, що у Київській області.

Дебютний офіційний матч за вінницьку команду 26-річного півзахисника Юрія Малєя виявився фартовим. Саме його влучний постріл на останніх доданих хвилинах поєдинку приніс першу весняну перемогу «Ниві». Вінничани 6 квітня з рахунком 1:0 на домашньому майданчику перемогли «Чайку» із  села Петропавлівська Борщагівка, що у Київській області.

«Нива» проводить перший офіційний матч цієї весни у рамках чемпіонату України через команд Другої ліги (група А). На стадіоні СК «Нива» вінничани приймали гостей, які займають 9-у сходинку у турнірній таблиці. Хоча господарі на 4-ій, але взимку втратили значну кількість досвідчених виконавців і головного тренера.

Матч пройшов з незначною перевагою «нивівців», нічия була б закономірною, але за кілька хвилин до фінального свистка рефері поруч з карним майданчиком збили вінничанина Ярослава Браславського. Штрафний удар вирішив все. М’яч опинився у сітці воріт суперника. Відігратися гості не змогли, хоча теж пробивали схожий штрафний майже через хвилину.

Вінницька «Нива» з 29 очками зберегла за собою четверту сходинку.  Щодо автора переможного голу, то він перейшов до місцевої команди у зимнє міжсезоння, а раніше захищав кольори друголігового «Миру» з Горностаївки Херсонської області.

Макс Мельник

6 квітня, 2019