Вінницька "Нива-В" зробила крок на зустріч меті президента

Новини Вінниці / Вінницька "Нива-В" зробила крок на зустріч меті президента

Завдяки голу на 27-й хвилині капітана «Ниви-В» Ігора Маляренка, вінницькі футболісти здобули перемогу над «нівівцями» з Тернополя та піднялися на четверту сходинку турнірної таблиці у 2 лізі. Фактично клуб зробив крок до мети почесного президента Василя Вовка – підвищитися у класі та наступного сезону виступити у першому дивізіоні.

Завдяки голу на 27-й хвилині капітана «Ниви-В» Ігора Маляренка, вінницькі футболісти здобули перемогу над «нівівцями» з Тернополя та піднялися на четверту сходинку турнірної таблиці у 2 лізі. Фактично команда зробила крок до досягнення мети почесного президента Василя Вовка – підвищитися у класі та наступного сезону виступити у першому дивізіоні.

За чудової погоди вінничани з перших хвилин гри намагалися порадувати вболівальників забитим голом. Переважаючи суперника у першому таймі, це вдалося лише одного разу, коли після кутового Маляренко опинився у потрібному місці в потрібний час. В інших гольових моментах вінничани схибили.

У другому таймі малюнок гри дещо змінився, але перевага у вінничан залишалася. Втім, рахунок не змінився. Перемога є перемогою. Це три очка, завдяки яким «Нива-В» посунула з четвертої позиції тернополян.

«В цілому, необхідно добре оцінити гру нашої команди в обороні. Тому нашому супернику дуже мало вдавалося створювати гольових моментів.

Якщо б ми використали всі власні моменти і зіграли б ще більш раціонально, виграли б з більшим рахунком», - зазначив після гри прес-службі клубу головний тренер «Ниви-В» Денис Колчін.

Наступний офіційний поєдинок чемпіонату України 14 квітня вінничани зіграють у Хмельницькому проти місцевого «Поділля», одного з аутсайдерів першості. Мета «Ниви-В» - третя сходинка чемпіонату.

Макс Мельник

8 квітня, 2018