Вінницька Нива-В програла лідеру першості стартовий поєдинок весняної частини

Новини Вінниці / Вінницька Нива-В програла лідеру першості стартовий поєдинок весняної частини

У Волочиську, що у Хмельницькій області, 31 березня «Нива-В» поступилася з рахунком 1:2 місцевому «Агробізнесу». Хазяї поля продовжують впевнено крокувати до підвищення у класі та 1 ліги, а вінничани продемонстрували цікаву гру оновленим складом. 

Як зазначає sportarena, після осінньої частини «Нива-В» вийшла на поле «одесизированною». У складі гостей з’явилися  одразу вісім новачків! Вінницька команда не полишає амбітних планів посісти третє місце у підгрупі, яке дає примарні шанси на можливість у наступному сезоні виступити у першому дивізіоні. Мабуть, саме з цим пов’язані кадрові зміни та запрошення нових гравців. 

Оскільки колектив «Агробізнесу» виглядав більш зіграним, то з перших хвилин зустрічі пішов у наступ на ворота вінничан. Втім доля спочатку посміхнулася гостям. На 56-ій хвилині нападник Федосов скористався рідкою нагодою та, вийшовши сам на сам з голкіпером хазяїв, точно пробив у рамку. «Утримати» рахунок «Нива-В» не змогла. Футболісти з Волочиська двічі точно влучали у ворота гостей.

Після зимньої перерви головний тренер вінничан Д. Колчін оновив склад команди, запросивши до Вінниці земляків-одеситів. Можливо, «нивівцям» потрібен час на зіграність і у найближчих іграх вони покажуть інший рівень та результат.  

«Щоб досягти позитивного результату в цій грі нашій команді, напевно, в першу чергу забракло майстерності», - заявив прес-службі клубу після гри наставник «Ниви-В».  

Нагадаємо, після 17 ігор «Нива-В» залишається з 24 очками на п’ятій позиції. Вінничани поступаються трьома очками тернопільська «Нива», яка перебуває на третьому місці. 
 

Макс Мельник

1 квітня, 2018