Вінницька «Нива» у гостях поступилася лідеру Другої ліги

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» у гостях поступилася лідеру Другої ліги

Центральний поєдинок 6-го туру, звісно, приймала Буча. Вінницька «Нива», старожил 2-ої ліги, поступилася «одноклубникам» з Бузової. Команда з передмістя столиці у дебютному сезоні серед професіоналів здобуває лише перемоги.

Захисні редути обох команд особливу увагу приділяли лідерам нападу суперників – граючому граючим президентом Артуру Загорульку – кращому бомбардиру минулого сезону - та кращому бомбардиру нинішнього Івану Сомову ю

Одного разу, на початку другого тайму, Сомов усе ж відзначився, однак судді гол відмінили через офсайд. А в першому таймі голкіпер Попович не дозволив забити 11-му номеру господарів.

В середині першої 45-хвилинки Сомов, що знаходився до воріт спиною, відкинув м’яч Ярмаку, той навісив, а Тименко головою з близької відстані вразив ціль – 1:0. Госопдарі повели у рахунку.

Пристрілювався досвідчений Зуєвич, також бив здалеку Турчанов – їх ударам бракувало точності. А ось Скляренко не схибив, коли м’яч добре ліг йому на ногу після навісу Миколаюка і подальшої скидки когось з партнерів.

На жаль, вінницькі футболісти моментів для взяття воріт мали обмаль. Що запам’яталося? Це коли бузовські захисники ледь не наварили біля власних воріт – невдалий пас на свого голкіпера завершився перехопленням і подальшим ударом Жукова, під який відчайдушно кинувся Місюра. Небезпечно бив з меж карного майданчика Шевчук, проте – неточно.

По перерві гості продовжили тиск на ворота Поповича. Усім своїм виглядом вони дали зрозуміти, що заспокоюватися аж ніяк не збираються, а перевага у два голи – ще не привід для того, щоб догравати цей матч. Волів збільшити свій гольовий доробок й Іван Сомов, доклав чималих зусиль, аби провести дебютний гол за бузовців Ярослав Захаревич, однак рахунок першого тайму не змінився. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Отже, безпрограшна серія команди із Вінниці у три матчі завершилася.

Макс Мельник

10 жовтня, 2022