Вінницька «Нива» у Черкасах перемогла місцевий «Дніпро»

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» у Черкасах перемогла місцевий «Дніпро»

У Черкасах сьогодні, 5 вересня, новачок групи А Другої ліги місцевий «Дніпро» поступився вінницькій «Ниві» 0:2. Обидва голи гості забили по перерві.

У Черкасах сьогодні, 5 вересня, новачок групи А Другої ліги місцевий «Дніпро» поступився вінницькій «Ниві» 0:2. Обидва голи гості забили по перерві.

Слід зазначити, що «Дніпро» не досить вдало розпочав сезон. Команда залишається у числі аутсайдерів, і, схоже, наразі не знайшла своєї гри. На відміну від вінничан. У першому таймі «дніпряни» намагалися атакувати, але досягненню результату заважав брак при передачах.

«Нива» виглядала більш впевненою. На 49-ій хвилині влучним ударом відкрив рахунок у зустрічі Денис Громок, який вийшов на заміну у другому таймі. Він у центрі карного майданчику черкащан замкнув передачу партнера від лінії поля.

І господарі поля, і гості атакували. Але «дніпрянам» не щастило, повторимося, через брак. Більш того, черкащани почали багато фолити, за що і поплатилися.

Вінничани пробивали штрафний удар з метрів 35-37. На передачі у карному майданчику першими були «нивівці»… Ударом головою Артур Загорулько подвоїв перевагу гостей на 69-ій хвилині матчу. Захист гостей у цьому моменті «провалився».

Слід зазначити, що перемоги здобули також інші команди, які займають верхню частину турнірної таблиці.  

Також відомо, що у вересні склад «Ниви» поповнили три нові гравці. Це 30-річний захисник Андрій Слінкін, 27-річний півзахисник Віталій Гемега, який вже грав у Вінниці раніше, а також 15-річний нападник Володимир Мулик 2006 року, який тренується із другою командою. Його називають майбутнім клубу.

Макс Мельник

5 вересня, 2021