Вінницька Нива подає позов до суду на Нацполіцію?

Новини Вінниці / Вінницька Нива подає позов до суду на Нацполіцію?

Почесний президент вінницької «Ниви», голова ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка», генерал СБУ Василь Вовк на своїй сторінці у Facebook 26 червня написав, що клуб «звертається до суду за захистом честі, гідності й ділової репутації». Судячи з допису, відповідачем має бути Нацполіція.

Почесний президент вінницької «Ниви», голова ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка», генерал СБУ Василь Вовк на своїй сторінці у Facebook 26 червня написав, що клуб «звертається до суду за захистом честі, гідності й ділової репутації». Судячи з допису, відповідачем має бути Нацполіція, але відомство не вказується в дописі.

Як зазначив Василь Васильович, після того, як клуб «звинуватили» у проведенні «договірних» матчів, а інформацію ФФУ довело до міжнародної футбольної спільноти, пройшло 30 діб. Він наголошує, що у цей час в клубі чекали на «підозри керівникам, тренерам, чи гравцям», втім не відбулося жодної процесуальної дії щодо вінничан.

Через це СФК «НИВА» вбачає у заявах силовиків наклеп та намагатиметься притягнути винних до відповідальності. Деталі на оголошуються.

Більшість коментарів схвально відреагували на новину. Однак нагадали про інше. Оскільки залишається вакантним «місце» одеського «Чорноморця» у 1 лізі, то варто ставити перед спортфунціонерами питання про те, щоб вінничани і «Єнергія» з Нової Каховки, як команди які зайняли треті місця у підгрупах 2 ліги, визначили у спарингу того, хто має підвищитися у класі, тобто зайняти цю вакансію.  

Макс Мельник

27 червня, 2018