Вінницька Нива перемогла суперника у другому раунді Кубка України

Новини Вінниці / Вінницька Нива перемогла суперника у другому раунді Кубка України

При відносно не вдалому початку сезону у групі А другої ліги вінницька Нива демонструє результативний футбол у кубкових поєдинках. У минулому місці подоляни у гостях здолали «Реал-Фарма», а 22 серпня на домашньому майданчику показали, що сильніші за «Гірник-Спорт». Вінничани виграли з рахунком 2:1.

При відносно не вдалому початку сезону у групі А другої ліги вінницька Нива демонструє результативний футбол у кубкових поєдинках. У минулому місці подоляни у гостях здолали одеську «Реал-Фарма», а 22 серпня на домашньому майданчику показали, що сильніші за «Гірник-Спорт». Вінничани виграли з рахунком 2:1.

Після «нульового» першого тайму «нивівці» двічі відзначилися забитими голами. На 49 хвилині точним виявився удар М. Шестакова, а на 56-й – В. Коровікова, який вже відновився після травми. Через хвилину гості скоротили відставання після голу А. Шевчука. Фактично долю поєдинку вирішила гольова 9-хвилинка.   

Зазначимо, «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів Полтавської області виступає у 1 лізі, тобто класом вище за друголігових "нивівців". До речі, це перша домашня перемога в офіційних матчах у сезоні.

Макс Мельник

22 серпня, 2018