Вінницька «Нива» обмежилась «нульовою» нічиєю з «Реал Фарма» з Одеси

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» обмежилась «нульовою» нічиєю з «Реал Фарма» з Одеси

У Вінниці 17 вересня, «Нива» розписала мирову з одеською командою «Реал Фарма». Поєдинок вперше в історії вінничан на стартових хвилинах перервала повітряна тривога. Коли гравці повернулись, то так і не змогли налаштуватись на справжній бій. Тому результат цілком закономірний.

Як повідомляє пресслужба «Ниви», обидві команди невдало почали сезон, набравши на двох лише одне очко після двох турів. Отже, вінничанам потрібна була перемога! Але у першому таймі цікавіше, напевно, виглядали гості, і воротарю Поповичу довелося двічі серйозно попрацювати.

Перша половина другого тайму пройшла в обережних атаках, аж доки команди не вибухнули за 15 хвилин до фінального свистка. Мабуть подивились на годинник… Спочатку після навісу зі штрафного граючий президент «Ниви» Загорулько відправив м’яча ударом головою зовсім поруч зі штангою. У наступній атаці гості відповіли гострим прострілом до штрафної, змусивши Поповича помилитися на виході, але Гранчар не зумів скористатися належним чином подарунком від кіпера суперника.

Чудова нагода забити була у Загорулька, який не скористався виходом віч-на-віч, занадто затягнувши з ударом. А у доданий час вінничани спочатку мали виривати перемогу, але з ударом Борячука справилася стійка воріт Стародубова. А за мить до фінального свистка Мячин з 11-и метрів ударом головою дивом не відправив м’яча у дальній кут.

У підсумку нічия, і для «Реал Фарми» на День фармпрацівника непоганий подарунок. Хоча, одесити точно планували перемогти і мали всі можливості це зробити. Та само як і «Нива».

Cкладно виділити когось зі складу обох команд. Але саме президент «Ниви» мав найкращі нагоди, щоб додати вінничанам оптимізму на тлі невдалого старту його клубу. «Нива» залишається без перемог, але з якісним президентом і талановитим нападником.

Зазначимо, у минулому турі «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) вдома перемогла «Ниву» з рахунком 3:0. 

Макс Мельник

19 вересня, 2022