Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталог

Новини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталог

У Вінницькій обласній станції юних натуралістів створили  каталог лабораторії акваріумістики та терраріумістики.Тож всі бажаючи можуть  запропонували віртуальну «екскурсію» любителям черепах, жуків а змій.

У Вінницькій обласній станції юних натуралістів створили  каталог лабораторії акваріумістики та терраріумістики.Тож всі бажаючи можуть зайти на сайт юних вінницьких зоологів і провести для себе  віртуальну «екскурсію» - ознайомитись з місцевими мешканцями та їхніми "родоводами".

В лабораторії станції проживають такі «тваринки», як жуки, змії, черепахи та жаби з різних континентів. Зустрічаються доволі рідкісні  і навіть небезпечні екземпляри.


 

Новини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталогНовини Вінниці / Вінницька лабораторія акваріумістики та тераріумістики створила свій каталог