Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)

Переможниця загальнонаціонального конкурсу «Краса країни 2019» Олена Жагловська, поїде 7 грудня до міста Шеньчжень, де представлятиме Україну на фіналі міжнародного конкурсу «Mrs Globe 2019» у Китаї.

Переможниця загальнонаціонального конкурсу «Краса країни 2019» вінничанка Олена Жагловська поїде 7 грудня до міста Шеньчжень у Китаї, де представлятиме Україну на фіналі міжнародного конкурсу «Mrs Globe 2019». Окрім конкурсів, жінка займається наукою та викладає дісципліни у Вінницькому НТУ.

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, сьогодні, 25 листопада під час пресконференції Олена Жагловська розповіла як готується до виступу у конкурсі та подякувала усім тим, хто підтримував її у підготовчому періоді і зазначила, що докладе максимум зусиль, аби досягти гарного результату .

«Для того, щоб представити гідно країну, потрібно багато чого зробити. Мене підтримувало багато людей, і для мене це дуже важливо. Хочу окремо подякувати Вінницькій міській раді та міському голові Сергію Моргунову. Створювати образи мені допомагали дизайнери Катерина Лукашик, Людмила Квєтна та інші», -  розповіла Олена Жагловська. 

Також Олена розповіла, що конкурсантки матимуть кілька фінальних виходів. Перший – це вихід з прапором у національному костюмі, другий – це візитівка, де учасниці презентуватимуть себе, також, за умовами конкурсу, красуні вийдуть у білих купальниках та у вечірніх сукнях. За корону «Mrs Globe 2019» змагатиметься 75 учасниць з усього світу. Олена Жагловська запевнила що налаштована на перемогу.

Заступник міського голови Галина Якубович зазначила:

«Нам приємно, що саме вінничанка представлятиме Україну на конкурсі такого рівня. Олена багато працювала над собою, самовдосконалювалась. Міська рада завжди підтримує таких вінничан. Ми допомогли у вирішенні організаційних питань. Для міста – це престиж, та й для України в цілому».

Довідка:

Олена Жагловська — заступник декана факультету ІРЕН — інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент. Олена була єдиною представницею освітян й науковців серед ТОП-15 найвродливіших жінок України, котрі брали участь у суперфіналі «Краса країни 2019». Відбувся суперфінал 14 червня, у Київському національному академічному театрі оперети.  Ексклюзивну корону вінничанці одягнула організатор конкурсу «Краса країни 2019» — перша «Віцемісіс Земна куля 2018» Ірина Келлер.

Конкурс  «Mrs Globe» підтримує благодійний фонд «WIN Foundation (Women in Need)», який опікується жінками, що опинились в складних життєвих умовах та потерпали від домашнього насилля

Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за звання кращої на міжнародному конкурсі краси «MRS GLOBE 2019» (ФОТО)
Ірина Заіковата

25 листопада, 2019