Вінницька клінінгова компанія вчергове отримала солідне замовлення від «Київпастрансу»

Новини Вінниці / Вінницька клінінгова компанія вчергове отримала солідне замовлення від «Київпастрансу»

Столичне КП «Київпастранс» заплатить за утримання транспортних зупинок вінницькій компанії майже 19 млн грн. Це на 7,25 млн грн дорожче, ніж було сплачено рік тому цій же клінінговій фірмі.

Столичне КП «Київпастранс» заплатить за утримання транспортних зупинок вінницькій компанії майже 19 млн грн. Це на 7,25 млн грн дорожче, ніж було сплачено рік тому цій же клінінговій фірмі.

Як повідомляє dubinsky.ua, повідомлення про проведення тендеру на комплекс послуг з утримання павільйонів очікування (зупинок) було розміщено КП «Київпастранс» на порталі ProZorro 2 квітня 2021 року. Сервіс закуповується до 31 грудня 2021 року включно.

За умовами тендеру, в обов'язки підрядника входить щоденна організація і контроль процесу проведення комплексу послуг з утримання елементів транспортної інфраструктури: павільйонів очікування в кількості 187 шт. Також він має вжити всіх необхідних заходів в аварійних ситуаціях: пошкодження зупинок тощо.

Від компанії-виконавця вимагається забезпечити необхідну кількість управлінського персоналу на об'єктах комунального підприємства. А також забезпечити надання послуг з використанням таких робітничих професій як: маляр, слюсар-ремонтник, електрогазозварник, слюсар із складання металевих конструкцій, стропальник, машиніст електрозварювального пересувного агрегату, покрівельник рулонних покрівель та покрівель із штучних матеріалів, столяр, скляр.

При цьому обладнання, інвентар і всі інші матеріали, необхідні для надання повного комплексу послуг, забезпечуються виконавцем і повинні бути враховані в ціні пропозиції.

В аукціоні КП «Київпастранс» взяли участь дві компанії. Якщо у ТОВ «Каштан-Інвест» пропозиція склала 19,113 млн грн., то ТОВ «Бут-Т» - 18,95 млн грн.

Переможцем визнали вінницьку компанію ТОВ «Бут-Т» з більш дешевою пропозицією. Вона була заснована в 2007 році. У 2019 змінила організаційну форму, а в 2020-му їй збільшили статутний капітал до 2 млн грн. Засновниками фірми є Олена Мельникова і Володимир Бутенко. При цьому управляє компанією Василь Бердак, маючи право підпису договорів, що за інформацією порталу clarity-project, є дією, що перевищує повноваження, передбачені статутом компанії.

З 2019 року ТОВ «Бут-Т» тричі брало участь в тендерах «Київпастрансу» на надання вищеописаних послуг, і тричі ставало переможцем. Хоча у 2019-му підписаний річний договір був розірваний після втручання Госаудітслужби через те, що КП «Київпастранс» не вірно склало тендерну документацію.

У 2020 році договір підписано на неповних 7 місяців на суму 11,7 млн ​​грн. У 2021-му ТОВ «Бут-Т» втрете стає переможцем з контрактом на 18,95 млн грн. На підставі цін у видання зазначають, що вінницький клінік з незрозумілих причин їм подорожчав у 1,6 рази.

Зазначимо, ТОВ «Бут-Т» зареєстроване у селі Кожухів Хмільницької територіальної громади (колишній Літинський район).