Вінницю вп’яте поспіль визнано найкомфортнішим містом в Україні

Новини Вінниці / Вінницю вп’яте поспіль визнано найкомфортнішим містом в Україні

Вінницький міський голова Сергій Моргунов у Facebook написав про «дивовижне відчуття» від того, що «рідне місто визнають найкомфортнішим містом в Україні». Тим більше що п’ятий рік поспіль.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов сьогодні у Facebook написав про «дивовижне відчуття» від того, що «рідне місто визнають найкомфортнішим містом в Україні». Тим більше що п’ятий рік поспіль.

Він зазначив, що "щойно оголосили підсумки Всеукраїнського муніципального дослідження, яке проводила Соціологічна група Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute (IRI) за підтримки USAID - US Agency for International Development". На офіційних ресурсах цих організацій інформація з’явиться пізніше.

«Ми разом досягли цього результату і можемо пишатися тим, що живемо у місті-лідері. У нас є стратегія розвитку і командний підхід – це ті речі, які започаткував у Вінниці ще Володимир Гройсман. Це допомагає нам і зараз реалізовувати задумане, впроваджувати інновації, залучати все більше активних і креативних вінничан до спільних проектів», - зазначив мер.

На його думку, сильну територіальну громаду складають «люди, об’єднані любов’ю до міста, які здатні працювати на результат, уміють радіти успіхам». Також мер наголосив, що попри різне ставлення до рейтингів «це знак, що ми рухаємося у правильному напрямку».

Олеся Рудницька

6 грудня, 2019