«Вінницяоблтеплоенерго» знижує тарифи на тепло та гарячу воду

Новини Вінниці / «Вінницяоблтеплоенерго» знижує тарифи на тепло та гарячу воду

Приємна новина для всіх вінничан. У «Вінницяоблтеплоенерго» заявили , що з 1 жовтня комунальне підприємство та його дочірнє підприємство «Альтернативна теплова енергія» знизять тарифи на гарячу воду та тепло.

Приємна новина для споживачів «Вінницяоблтеплоенерго»: з 1 жовтня комунальне підприємство та його дочірня структура «Альтернативна теплова енергія» знизять тарифи на гарячу воду та тепло.

Як повідомили у пресслужбі підприємства, таке рішення прийняли вчора, 24 вересня, на сесії депутати обласної Ради.

Отже, тарифи на теплову енергію та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій, які обслуговує це підприємство, зменшать на 10-14%.

За словами голови профільної комісії обласної Ради Андрія Ковальова, у Вінниці близько тридцяти багатоповерхівок – у мікрорайоні «Слов’янка», на Тяжилові та Старому місті – знаходяться на балансі КП «Вінницяоблтеплоенерго». Усі інші обслуговує «Вінницяміськтеплоенерго». Тепер ціна за теплопостачання та гарячу воду зрівняється. Це стосується й мешканців Гайсина, Бару, Хмільника, де будинки опалюються підприємством «Вінницяоблтеплоенерго».

Ірина Заіковата

25 вересня, 2020