«Вінницяміськтеплоенерго» швейцарські партнери передали п’ять Starlink

Новини Вінниці / «Вінницяміськтеплоенерго» швейцарські партнери передали п’ять Starlink

В рамках реалізації «Проєкту з енергоефективності в місті Вінниця», який здійснювався за підтримки Державного секретаріату з економічних питань Швейцарської Конфедерації (SECO), КП «Вінницяміськтеплоенерго» європейські колеги передали 5 комплектів супутникового Інтернету Starlink з комплектуючими.

Як нагадають у пресслужбі комунального підприємства, проєкт тривав протягом 2011-19 років. Хоча термін сплив, надходить підтримка зі сторони консультантів-партнерів Александра Люхінгера та Анді Бахофена. Надана допомога дозволяла оперативно вирішувати наявні проблемні питання в роботі новітнього теплотехнологічного обладнання на котельнях та ІТП.

«Жодним чином ситуація не змінилася з початком війни в Україні, а навпаки активізувалася в напрямку підсилення допомоги. В результаті численних онлайн зустрічей та візитів в Україну Александра Люхінгера та Анді Бахофена, підприємство отримало 5 комплектів супутникового Інтернету Starlink з комплектуючими, які дозволять його безпроблемно інтегрувати в місцеву мережу. Для підприємства, як об’єкта критичної інфраструктури, це обладнання сприятиме стабільній діяльності всіх служб та забезпечить надійний комунікативний зв’язок», - йдеться у повідомленні.

Макс Мельник

22 березня, 2023