«Вінницяміськтеплоенерго» передало прифронтовому регіону генератори

Новини Вінниці / «Вінницяміськтеплоенерго» передало прифронтовому регіону генератори

У рамках співпраці Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю з USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ) КП «Вінницяміськтеплоенерго» отримало від партнерів сталеві труби та генератори. Частину отриманого вінницькі комунальники вже передали до прифронтового регіону.

Як повідомляють на підприємстві, до Вінниці передали сталеві електрозварні труби довжиною понад 500 метрів, а також 34 генератори, з яких 30 були призначені для однієї з прифронтових областей.

«Зазначимо, що наше підприємство не тільки отримує від донорів технічну допомогу, а і виступає своєрідним хабом для області, яка знаходиться в безпосередній близькості до зони бойових дій. З міркувань безпеки (щоб росіяни не володіли інформацією) та тактовності, ми не оприлюднюємо назву області, яка наразі стійко та впевнено є щитом для нашої країни.

Отож, з метою підтримки та допомоги такій прифронтовій області, на території нашого підприємства для всіх генераторів місцевою сервісною компанією було здійснено сервісне обслуговування, тестування та перший пуск. Відтак, 30 генераторних установок були передані прифронтовій області вже в робочому стані та готові до використання», - вказують у «Вінницяміськтеплоенерго».

Що до труб, то вони дозволять оперативно усувати пошкодження на магістральних теплових мережах.