«Вінницягаз» оголошує акцію для споживачів «Оплати розподіл газу – виграй модем»

Новини Вінниці / «Вінницягаз» оголошує акцію для споживачів «Оплати розподіл газу – виграй модем»

АТ «Вінницягаз» оголошує акцію для клієнтів компанії - природного газу під назвою «Оплати розподіл газу – виграй модем». Акція діє з 8 по 31 жовтня 2021 року.

Умови акції прості:

1 - відсутність боргу перед АТ «Вінницягаз» за розподіл газу

2 - до 31 жовтня 2021 р. оплата послуг розподілу природного газу АТ «Вінницягаз» по грудень 2021 р. включно.

Споживачі, які вже оплатили послугу розподілу газу до кінця року на момент оголошення даної акції, також автоматично стануть її учасниками.

П’ять переможців з числа учасників акції визначимо 15 листопада 2021 р. за допомогою генератора випадкових чисел.

В якості призів переможці отримають модеми дистанційної передачі даних про спожитий газ. Прилади встановлюються на лічильник та забезпечують передачу показань про кількість спожитих кубометрів в автоматичному режимі. Тим самим ви позбавитесь клопоту з щомісячною передачею показань лічильників.

Про виграш переможців буде повідомлено через корпоративну сторінку АТ «Вінницягаз» у мережі Facebook та на сайті АТ «Вінницягаз», телефоном (за умови наявності) або поштою.

Для отримання подарунка переможець має надати копію паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного податкового номера, а також згоду на фото- та відеофіксацію церемонії вручення за його участі.

У випадку відмови переможця надати вказані документи або відмови від подарунка організатор проводить повторний розіграш подарунка серед інших учасників акції.

Деталі за тел. 067-433-22-89       

Поспішайте! Сучасні смарт-модеми чекають на Вас!

Бажаємо удачі!

admin

19 жовтня, 2021